Cine Suntem

Viruland este unul dintre retailerii lideri pe piață, realizînd mobilier de oficiu în stil european, oferind soluții hardware si software si are relații stabilite cu  cei mai mari furnizori hardware și software, si oferă serviciile sale in furnizarea de servere, calculatoare și echipamente periferice din depozitele sale situate in Chișinău, Republica Moldova. Atunci când livrează echipamente, Viruland garantează întotdeauna operarea în condiții de siguranță și oferă servicii de suport tehnic.

Lista de produse oferite de Viruland SRL include toate echipamentele necesare pentru punerea în aplicare a sistemului informațional modern și de încredere pentru întreprinderi de orice nivel și domeniul de activitate. 

Noi măsurăm succesul nostru prin succesul clienților noștri. Mai mult de 75% din afacerea noastră se bazează pe clienții stabili. 

Compania are o experiență bogată în dezvoltarea sistemelor informaționale, inclusiv proiecte pentru instituții guvernamentale și companii autohtone. 

Misiunea Viruland este de a oferi soluții moderne si actuale care coincid cu cererea pieței.

Pentru a oferi mai mult sprijin clienților săi, Viruland manifestă un interes permanent si activ pentru dezvoltarea pieței și pentru impactul de servicii suplimentare pentru clienții săi.

Avantajele noastre principale ca un furnizor de servicii sunt: oferim soluții complete, suntem deschiși spre comunicare, construim parteneriate de lungă durată, oferim modele flexibile de stabilire a prețurilor și ne concentrăm pe calitate.

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în Viruland!

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Istoria De Succes

2003 -

A fost fondată o întreprindere cu misiunea de a aduce cultura informațională în rîndurile copiilor.

2004 -

Domeniul de activitate s-a extins cuprinzînd acum o gamă variată de servicii IT.

2005 -

Gama de servicii a fost lărgită prin creare unei diviziuni de producere a mobilierului.

Serviciile Noastre

Mobilier:

  - oficiu;
  - grădiniță;
  - școală;
  - domiciuliu
  - etc.

Construcții PVC:

  - ferestre;
  - uși;

Tehnologii Informaționale:

- soluții server
- calculatoare personale
- stații de lucru 
- laptop-uri și Pocket PC
- echipament periferic 
- soluții Soft 

VirulanD © Toate drepturile rezervate